Retourbeleid

 

U kunt uw order binnen 14 werkdagen (vanaf de dag na aflevering) annuleren en retourneren wanneer het sieraad of object niet aan uw verwachtingen voldoet. Indien u binnen deze gestelde periode het sieraad of object niet heeft teruggezonden is de koop gesloten. 

Indien u bij ontvangst merkt dat het afgeleverde niet overeenkomt met uw bestelling door bijvoorbeeld gebreken of verkeerd geleverde goederen, dient u hier binnen 14 dagen melding van te maken bij Iris Louisse Goudsmid door middel van een e-mail naar info@irislouisse.nl of u kunt een bericht sturen via de contactpagina. 


Retourzendingen na 14 werkdagen zullen door Iris Louisse Goudsmid niet meer worden geaccepteerd. 

Neem altijd contact op via e-mail of het contactformulier op www.irislouisse.nl vóórdat u een artikel retour zendt.  

De kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. 

Het eventueel door de klant betaalde bedrag wordt uiterlijk binnen 30 dagen op zijn/haar rekening terugbetaald. 

Wij kunnen sieraden of objecten die gebruikt of beschadigd zijn, of op andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren. Wij raden u aan retourzendingen altijd aangetekend te versturen. Iris Louisse Goudsmid is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten tijdens de verzending. 

Sieraden die in opdracht, op bestelling of op maakt gemaakt zijn kunnen niet geruild worden. 


Wanneer de maat of grootte van het sieraad of object in beginsel door de opdrachtgever verkeerd is doorgegeven is dit, bij speciaal voor u gemaakte maatwerk sieraden, helaas geen reden voor retour/annuleren. In overleg kan, als het ontwerp het toelaat, de maat naderhand worden aangepast tegen vergoeding. Als het door u bestelde sieraad een gift is en u weet de maat niet, kunnen we er bij het ontwerpen rekening mee houden zodat de maat naderhand eventueel aan te passen is. 

Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet worden geruild.